Mar
31
Sat
Antwerp International Tatto Convention 19th Edition @ Waagnatie Expo & Events
Mar 31 @ 10:00 – Apr 2 @ 09:45

Op 31 maart & 1 april kan je weer terecht in de Waagnatie voor de negentiende editie van de Antwerpse tattoo conventie. Het is een evenement voor jong en oud waar tattoo en piercing artiesten van over heel de wereld samenkomen op één plek.

Apr
7
Sat
Legends of ROCK Tribute Festival @ Sporthal de Wetteling
Apr 7 @ 15:00 – 23:45

LEGENDS of ROCK Tribute Festival in Sporthal de Wetteling in Venray op zaterdag 7 april met AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, U2, MUSE en Joe Cocker

Op zaterdag 7 april 2018 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde Sporthal de Wetteling in Venray voor een Mega Rock spektakel. Met de beste internationale tributes van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, U2, MUSE en Joe Cocker, XL podium, mega lichtshow en veel special effects wordt ook deze editie LEGENDS of ROCK Tribute Festival een aaneenschakeling van dynamische rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! Foodarea, een diversiteit aan merchandise stands, tattoo artists, barbershop, etc. maken dit unieke indoorfestival helemaal compleet.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale (tribute)bands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.

Support Red & White – Kampen Eighty One – Big Red Machine
Apr 7 @ 20:00 – Apr 8 @ 02:00
Apr
14
Sat
Legends of ROCK Tribute Festival @ Silverdome
Apr 14 @ 15:00 – Apr 15 @ 01:00

Op zaterdag 14 april 2018 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar het tot Rocktempel omgebouwde Stadion SilverDome in Zoetermeer voor een Mega Rock spektakel. Met de beste internationale tributes van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Foo Fighters, The Rolling Stones, Queen, U2 e.v.a., 2 XL podia, mega lichtshow, etc. en veel special effects wordt SilverDome LEGENDS of ROCK Tribute Festival een aaneenschakeling van dynamische rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! Foodtrucks, een diversiteit aan merchandise stands, tattoo artists, barbershop, etc. maken dit unieke indoorfestival helemaal compleet.

Apr
21
Sat
Inner Ink International Tattoo Convention 2nd Edition @ De Broodfabriek
Apr 21 @ 10:00 – Apr 22 @ 21:00

Beste tattoo artiesten en gewaardeerde gasten,

Op de 21e en 22e van April 2018 organiseert Sinti Ink haar 2e internationale tattoo conventie, genaamd ‘Inner Ink’. Het thema van deze conventie gaat over het vinden en behouden van de inner spirituele balans tussen je werk als artist en jouw individuele zijn. Als tatoeëerder en creatieveling werk je hard, ervaar je stress, maak je opofferingen en is er weinig tijd voor familie en vrienden. Het is belangrijk voor een tatoeëerder om hier zij/haar balans in te vinden zodat zij geconcentreerd kunnen blijven op de elementen die belangrijk zijn en die er ook toe doen. En dat is de passie voor het tatoeëren. ‘De liefde voor jezelf en voor je familie en vrienden’

Hierbij nodigen John Guldemundt, Marja Guldemundt en de Sinti Ink crew jou uit om mee te gaan op deze internationale Inner Ink reis!

May
26
Sat
HDC Bad Betty – 4 Years On The Road
May 26 @ 20:00 – May 27 @ 02:00
Jun
9
Sat
Pokerrun MC Motorhead @ MC Motorhead
Jun 9 all-day

Motorrijden voor het goede doel samen met andere motorrijders
De 7e pokerrun komt eraan. Een toerrit van motorrijders voor het goede doel en opgezet door
MC Motorhead uit Hoogeveen. De Pokerrun is een toerrit die gaat door Drenthe, Friesland, Flevoland en Overijssel. De rit gaat van motorclub naar motorclub. Bij elke stop- of startplaats krijgt de motorrijder een speelkaart in een gesloten envelop die pas in Hoogeveen bij de finish wordt opengemaakt door een deskundig team van gewiekste pokeraars. Iedereen mag meedoen, jong en oud, in groepsverband of solo, zijspannen en trikes. Je hoeft dus niet bij een motorclub aangesloten te zijn. Lees hier alle spelregels.

Wat is er nog meer te doen?
Op de dag van de pokerrun zijn er verschillende nevenactiviteiten op het terrein achter de motorclub zoals Unicycle Demo’s, een motormarkt en er is een request DJ. Unicycles zijn motoren zonder voorwiel, een mooi gratis spektakel om te zien voor jong en oud. Bij de Request DJ kun je een plaatje aanvragen voor een euro. Die euro gaat naar het goede doel. Ook staan er overal op het terrein collectebussen waarin door “de gewone” bezoekers een vrijwillige donatie gedaan kan worden. Het goede doel van 2018 is Stichting Vakantievreugd.

Jun
17
Sun
Big Red Machine – Coast Run @ Zaal Zomerloos
Jun 17 @ 13:00 – 23:45
Jul
1
Sun
American Day Kruisland @ De Commerce Kruisland
Jul 1 @ 13:00 – 19:00

3e American Day in het centrum van Kruisland.
Met live muziek en dj. Amerikaanse specialiteiten. Diverse kramen en terrasjes. Kinderattracties, demonstraties en oldtimers.
Alles in American style…

Jul
7
Sat
Tattoo Artists For Kika @ Tattoo Shop Ink Heaven
Jul 7 @ 11:00 – 20:00

7 juli komen we met 7 andere tattoo shops (9 tattoo artiesten) over heel Nederland samen in Emmen, en organiseren wij
De grootste tattoo inloopdag van Nederland!

Onze doelstelling, en wat is er te doen:
7 juli van 11.00 tot 20.00 uur houden wij een tattoo artists for kika dag, deze dag kunnen mensen vrij inlopen en tattoos laten zetten, er zijn kraampjes waar je dingen kunt kopen.
Springkussen voor de kinderen, oldtimer auto’s en mooie motoren. een proef ritje maken (voor de kids), schminken voor de kinderen, en een lekker glaasje ranja erbij! ook optredens van de leerlingen van De lokale gitaar muziek school/winkel. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor meer.
De winst opbrengsten van deze dag gaat naar Levis actie voor Kika.

Levi botterweg is mijn neef, ik en mijn tattoo crew en tattoo vrienden wilden altijd graag een keer wat doen voor het goede doel!
En Levi gaat dus de new york marathon lopen voor kika maar moet hier voor minimaal 6000€ ophalen,
Dus hebben wij besloten hem en Kika een handje te helpen!

Willems Wondere Weiland
Jul 7 @ 14:00 – 23:45
Jul
14
Sat
Dynamo Metal Fest 2018 @ IJssportcentrum Eindhoven
Jul 14 @ 11:00 – 23:00

Op 14 juli 2018 is het weer tijd voor Dynamo Metal Fest! De line-up voor het festival is rond met Ghost, Ministry, Overkill, Annihilator, Leprous, I Am Morbid, VUUR, IRON REAGAN en de winnaar van de Dynamo Band Battle: Elephant.

Jul
28
Sat
Stonehenge Festival 2018
Jul 28 @ 10:00 – 23:45

Eighty One Benelux - Stonehenge Festival

Metal party with: ASPHYX, PESTILENCE, SUFFOCATION, GRAVE, D.R.I., CARNIFEX,FIRESPAWN, CLITEATER, RECTAL SMEGMA, MAN MUST DIE, GRUESOME, HATE ETERNAL

Aug
10
Fri
Into The Grave Festival 2018 @ De Oldehove
Aug 10 @ 15:00 – Aug 11 @ 23:45

8E EDITIE LEEUWARDER METALFESTIVAL.
Into the Grave 2018 vindt plaats op 10 en 11 augustus 2018, aan de voet van de Oldehove in Leeuwarden. Op vrijdag 10 augustus spelen de volgende bands: Gojira, Delain, Decapitated, Orden Ogan, Toxic Holocaust en Toxic Shock. Op zaterdag 11 augustus spelen Behemoth, Children of Bodom, At The Gates, Paradise Lost, Suicidal Tendencies, Dying Fetus, Gloryhammer, Goatwhore en Dust Bolt.

Aug
25
Sat
Riverside Party USA Day
Aug 25 all-day
Sep
1
Sat
Loud Bird Festival 2018 @ Brooklyn Square / Wattstraat
Sep 1 @ 13:00 – 23:00

Loud Bird is het gratis festival van en voor Eindhoven en met name Woensel West. Gratis toegankelijk en voor jong en oud. Voortkomend uit een samenwerking tussen evenementenorganisatie Loud Noise en tattoo-shop Free Bird Tattoo zijn hier inmiddels ook Kelderman & Van Noort en Sint Trudo bij aangesloten. We slaan de handen ineen om samen muziek eten en vooral veel plezier te brengen.

Op 1 september zal het festival plaatsvinden op de Wattstraat / Brooklyn Square in Eindhoven (naast station Strijp-S). Er is volop muziek, prachtige exposities, een heerlijke BBQ, speciaalbieren en allerlei eten van lokale aanbieders. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om je lichaam te laten verfraaien met een tattoo. Ben je daar niet zo van, dan kun je wel genieten van de diverse tattoo-arts die gepresenteerd worden.

Iedereen uit Woensel West, maar ook daarbuiten is welkom! Er is uiteraard ook aan de kinderen is gedacht. Dus zet zaterdag 1 september in je agenda en kom samen met ons genieten van dit gratis festival.

Eighty One Benelux presents American Day Outsiders MC Emmen @ American Day Outsiders MC Emmen
Sep 1 @ 14:00 – 23:00
Sep
6
Thu
LEIP! XXX RUMAG Festival
Sep 6 @ 16:30 – 23:00
Sep
7
Fri
Kolkpop @ VSV Vreeswijk
Sep 7 @ 19:00 – Sep 8 @ 01:00
Sep
8
Sat
Flatlands Festival 2018 @ Speedway Lelystad
Sep 8 @ 10:00 – Sep 9 @ 18:00

Vintage Motorcycle Festival & Flat Track Racing 2018

Hierbij presenteren wij het tweede Flatlands Festival!

Dit evenement vindt plaats op het terrein van Nederlands enige actieve Flat Track Circuit namelijk Lelystad Speedway.

Dit tweedaags festival zal u mee terug nemen naar de tijd waarin niemand geeft om geluids overlast, scheef gemonteerde kentekenplaten en gepoetste motorfietsen. Gedurende Flatlands zullen zaken als Driften, Live Music, Custom motorfietsen en omhoog spattend gravel aanbeden worden totdat de geblokte vlag wappert in de brandende zon.

Wij bieden jou de unieke kans om op de ovale 290mtr. baan te knallen met je eigen (street)tracker, café racer, chopper of scrambler zonder dat je door oom agent aan de kant gezet wordt.

Maar houd in gedachte dat het niet gaat om het winnen maar om de lol, het dwarsgaan en het laten verplaatsen van zoveel mogelijk gravel.
O ja, en dit allemaal op een veilige manier.

Flat Track demonstratie door professionele rijders!
Onderdelen, kleding en helmen
Importeurs en dealers
Food & Drinks
Live Music

Two days of full throttle motorcycle madness!